20/04/2014

Bota

BOTA
05/09/2013, 16:55 - (0) Komente

BERLIN – Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange, ngriti padi në Gjermani ndaj një ushtari amerikan që e përgjoi gjatë [...]

BOTA

BOTA

03/09/2013, 17:22
BOTA

BOTA

27/07/2013, 16:37

Politika

SPIRO PALI  RIKTHEHET NË KRAH TË RAMËS: BESIM TE KONKURSET
05/09/2013, 17:28 - (0) Komente

Kryetarja e Forumit Rinor Eurosocialist, Elisa Spiropali, ishte dje në krah të Edi Ramës. Deputeti i Vlorës dhe Kryeministri [...]

Vendi

ZV.MINISTRAT, JO FIGURA TË KONSUMUARA MË PARË
03/09/2013, 17:23 - (0) Komente

Brenda kësaj jave, Kryeministri i zgjedhur Edi Rama do të përzgjedhë dhe zv.ministrat, të paktën nga dy për çdo ministri. Për këtë ai u ka kërkuar ministrave të tij propozime për [...]

Vlora

KOMEDIA “MISTERI”, NË 7 DHE 8 SHTATOR NE “PETRO MARKO”
05/09/2013, 17:29 - (0) Komente

Në datat 7 dhe 8 shtator, në skenën e Teatrit “Petro Marko” në qytetin e Vlorës, do të shfaqet premiera e komedisë “Misteri”, një realizim i trupës së këtij teatri me [...]

Të tjera

BOTA

BOTA

05/09/2013, 16:55
BOTA

BOTA

03/09/2013, 17:22
BOTA

BOTA

27/07/2013, 16:37