24/04/2014

Arkiva per Vlora

KOMEDIA “MISTERI”, NË 7 DHE 8 SHTATOR NE “PETRO MARKO”

KOMEDIA “MISTERI”, NË 7 DHE 8 SHTATOR NE “PETRO MARKO”

Postuar ne: 05/09/2013, 17:29

Në datat 7 dhe 8 shtator, në skenën e Teatrit “Petro Marko” në qytetin e Vlorës, do të [...]

TAKIM NË ORIKUM, NË FOKUS: PYJET DHE KULLOTAT

TAKIM NË ORIKUM, NË FOKUS: PYJET DHE KULLOTAT

Postuar ne: 03/09/2013, 19:37

Federata Kombetare e Pyjeve dhe Kullotave komunale  ne bashkepunim me Bashkine Orikum dhe ne mbeshteteje te fondacionit “ [...]

ZYRA E PUNËS, PËRFUNDON APLIKIMI PËR NË ITALI

ZYRA E PUNËS, PËRFUNDON APLIKIMI PËR NË ITALI

Postuar ne: 03/09/2013, 19:31

Me mbylljen e procesit te aplikimit dhe rregjistrimit te qytetareve  ne Zyren e Punes u eshte hapur rruge  [...]

SEZONI NË ORIKUM,NË FOKUS TË TURISTËVE.

SEZONI NË ORIKUM,NË FOKUS TË TURISTËVE.

Postuar ne: 03/09/2013, 19:29

Gadishmeria dhe kujdesi qe ka bere Bashkia Orikum ndaj turizmit dhe zhvillimit te tij pergjate ketij sezoni ka [...]

NGJARJET NGA RENDI

NGJARJET NGA RENDI

Postuar ne: 03/09/2013, 19:22

Vlorë, nga strukturat e Drejtorisë së Policisë Qarku Vlorë në sajë të një pune hetimore të pandërprerë u [...]

KUOTAT E MASTERAVE, DO TË PRANOHEN 22 192 STUDENTË

KUOTAT E MASTERAVE, DO TË PRANOHEN 22 192 STUDENTË

Postuar ne: 03/09/2013, 19:21

Rreth 22 192 studentë do të pranohen për vitin akademik 2013-2014 në programet master shkencor, profesional dhe part-time. [...]

PAS MATURËS, DALIN KRITERET PËR VLERËSUESIT

PAS MATURËS, DALIN KRITERET PËR VLERËSUESIT

Postuar ne: 03/09/2013, 19:13

Udhëzimi duhet të dilte që në nisje të Maturës Shtetërore, por MASH ka vendosur ta bëjë këtë në [...]

URDHRI PËR BARNAT, QENDRA E KONTROLLIT TË BARNAVE NË MONITORIM

URDHRI PËR BARNAT, QENDRA E KONTROLLIT TË BARNAVE NË MONITORIM

Postuar ne: 03/09/2013, 19:07

Pas ngërçit të krijuar me pullat e sigurisë së ilaçeve, eshte vendosur blerjen e tyre nga Qendra e [...]

OTRANTO, ZHDUKET GOMONIA ME 27 KLANDESTINË NË BORD

OTRANTO, ZHDUKET GOMONIA ME 27 KLANDESTINË NË BORD

Postuar ne: 03/09/2013, 18:45

Një gomone me 27 persona në bord të cilët dyshohen se janë klandestinë është zhdukur që nga nata [...]

SHËRBIMI ZJARRËFIKËS, PËRFUNDON TRAJNIMI ME AUSTRIAKËT

SHËRBIMI ZJARRËFIKËS, PËRFUNDON TRAJNIMI ME AUSTRIAKËT

Postuar ne: 03/09/2013, 17:20

Ka perfunduar trajnimi ndermjet punonjesve te Sherbimit zjarrefikes te qytetit dhe atyre te ardhur nga shteti austriak.Trajnimi  pati [...]