20/04/2014

Mbetjet spitalore, Spitali Rajonal kontratë me dy firma pastrimi

Shkruar nga:

|

13/03/2013

|

Postuar ne:

Mbetjet spitalore, Spitali Rajonal kontratë me dy firma pastrimi

cim iMbetjet spitalore të gjendura përgjatë rrugës Vlorë- Panaja nuk janë të Spitalit Rajonal. “Ne kemi kontratë me dy firma të grumbullimit të mbetjeve,  të atyre të rrezikshme për shëndetin dhe të atyre mbetjeve urbane të tjera të spitalit”.  Kjo ka qënë deklarata e drejtorit  të Spitalit Rajonal të Vlorës Shkëlqim Selami. Pas publikimit të lajmit pak ditë më parë në Televizionin Fokus për  ndeshjen me masive mbetjesh spitalore në rrugën që të con në Panaja. Me marrjen e detyrës si drejtor i Spitalit Rajonal , Z. Shkëlqim Selami ka  nënshkruar dhe kontratat me firmat e grumbullimit të mbetjeve spitalore ku njëra prej firmave është ajo që grumbullon mbetjet e rrezikshme për shëndetin, ndërsa tjetra është ajo e mbetjeve jo të rrezikshme. Lidhur me deklaratat e drejtorit të ARM berë disa ditë më parë ku shprehej se përgjegjësia e këtyre mbetjeve bie mbi institucionet e shërbimeve shëndetsore, z. Selami ka deklaruar se këto janë deklarata të pabaza kur këtu përfshihet dhe Spitali Rajonal pasi fillimisht duhet të bëhet njohja me këto kontrata nga ky i fundit dhe më pas të dilet në konkluzione se kush janë pëgjegjësit.Zoti Selami ka bërë me dije se kushdo që do të  ketë paqartësi lidhur me mbetjet e tyre spitalore mund të kontaktojë me firmat kontratuese ose të ndjekë procedurat ligjore prëkatëse.

Shperndaje kete artikull

Artikuj te ngjashem

KOMEDIA “MISTERI”, NË 7 DHE 8 SHTATOR NE “PETRO MARKO”
SPIRO PALI  RIKTHEHET NË KRAH TË RAMËS: BESIM TE KONKURSET
BERISHA, SOT MBLEDHJA E FUNDIT SI KRYEMINISTËR PAS 8 VITESH

Autori

admin

Shkruani nje pergjigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>